08. 12. 2015
\
Jídla \ café MORGAL

Kuchyně pod vedením Radima Procházky.

Rolka z pečených paprik plněná s ricottou a fetou, mizuna
SVATOMARTINSKÁ NABÍDKA PODLE RADIMA
SVATOMARTINSKÁ NABÍDKA PODLE RADIMA
Polévka z červené řepy od Komendů, melounu a citronové ricotty s bazalkovým pestem od Michala
Minestrone
Minestrone
Tartar z lososa (Ocean48), crostini, fenyklový salát
Kuřecí supreme, pancetta, cuketa, bramborové pyré podle Radima
Kuřecí supreme, pancetta, cuketa, bramborové pyré podle Radima
Vepřový filet, bramborová pěna, cibulové kroužky
Vepřový filet, bramborová pěna, cibulové kroužky
Předkrmy
Gravlax \ marinovaný losos (Ocean48), zakysaná smetana, grissini, listy salátů
Kachní prso nářez, cibulová marmeláda
Kachní prso nářez, cibulová marmeláda
Tartar z červené řepy, ricotta, bylinky, focaccia
  • Rolka z pečených paprik plněná s ricottou a fetou, mizuna
  • SVATOMARTINSKÁ NABÍDKA PODLE RADIMA
  • SVATOMARTINSKÁ NABÍDKA PODLE RADIMA
  • Polévka z červené řepy od Komendů, melounu a citronové ricotty s bazalkovým pestem od Michala
  • Minestrone
  • Minestrone
  • Tartar z lososa (Ocean48), crostini, fenyklový salát
  • Kuřecí supreme, pancetta, cuketa, bramborové pyré podle Radima
  • Kuřecí supreme, pancetta, cuketa, bramborové pyré podle Radima
  • Vepřový filet, bramborová pěna, cibulové kroužky
  • Vepřový filet, bramborová pěna, cibulové kroužky
  • Předkrmy
  • Gravlax \ marinovaný losos (Ocean48), zakysaná smetana, grissini, listy salátů
  • Kachní prso nářez, cibulová marmeláda
  • Kachní prso nářez, cibulová marmeláda
  • Tartar z červené řepy, ricotta, bylinky, focaccia
  • Další fotogalerie

    MENU